Årsdag!

Jag och min sambo firar 13 år tillsammans, tänk vad tiden går fort!
Han får mig fortfarande att känna mig vacker då jag vaknar upp på morgonen osminkad och med håret som står åt alla håll. Att få känna sig älskad trots sina fel och brister är kärlek på riktigt!
I hans närhet kan jag alltid känna mig trygg och så är han alltid så snäll och omtänksam, det gör mig lycklig.
 
 
Som i alla förhållanden så har vi haft upp och nedgångar men vi har alltid klarat oss igenom allt tillsammans och vår kärlek har växt sig starkare för varje år! 
Senaste året har varit tufft men vi kämpar tillsammans mot de motgångar som vi möter på vår väg. 
 
 
Den här bilden är från i somras då vi var på Öland och hade en supermysig dag i vårt älskade Köpingsvik! Det är vårt ställe dit vi alltid åker för att samla kraft inför resten av året. 
I somras då vi gick ut på bryggan så spelades "Journey - Don't stop believing" på deras after beach. Den titeln är så passande då vi har gått igenom jobbiga saker. Vi måste påminna oss om att aldrig sluta tro, hoppas och kämpa för det vi vill uppnå! 
 
När vi firar årsdag så brukar vi alltid gå ut och äta, gå på bio och avsluta kvällen med någon god drink någonstans. Men i år när det är virus som sprider sig i samhället och det mesta ställs in eller stänger igen så fick det bli en mysig middag hemma i stället. Inte helt fel det heller! 
Jag fick blommor och choklad med så det blev jag väldigt glad för. Han är så snäll och fin min sambo <3
 
 
 
Hoppas att ni har en mysig fredagskväll.
Ta hand om er så hörs vi igen i nästa inlägg/ Kram Bettan
 
 
 

enlitenuddafagel.blogg.se

Bloggen utan filter om Psykisk (O)hälsa och ADHD! Här får ni ta del av mitt liv och min vardag, hur det känns att inte vara som alla andra samt mina egna erfarenheter kring psykisk ohälsa. Målet med bloggen är att ta bort fördomar kring psykisk ohälsa och bidra till en större förståelse för detta ämne! Man måste se hela människan och inte bara vad den har för diagnos!!

RSS 2.0