Fredag!

Idag har jag varit helt ledig så dagen startade med en lång sovmorgon då jag har varit trött hela veckan. 
Gick inte upp föränn vid 12 tiden. Käkade lite frukost/brunch och efter det bäddade jag sängen, städade, diskade och börja förbereda fika då sambons familj skulle komma på lite kalas för jag har fyllt år. 
Inser typ 20 minuter innan de ska komma att jag inte hunnit duscha och byta om så det blev väldigt bråttom men som tur är hann jag göra mig i ordning. Det är så typiskt mig då jag inte alls kan planera min tid. Jag har inte så bra koll på hur lång tid saker tar så det resulterar ofta i att jag får stressa!
 
Hade en mysig eftermiddag med gott fika och när de åkte hem så tog jag och sambon det lugnt ett tag innan jag lagade lite tacos till oss. 
Efter maten och mys till Talang på TV så bestämde vi oss för att kolla på film.
Går ut i köket för att göra en kopp te. Sätter på vattenkokaren samtidigt som jag ser att det är massor med disk. Började diska och glömmer helt bort att jag ska göra te. 
När jag är klar med disken så blev jag sugen på popcorn, öppnar skafferiet för att ta fram popcorn och ser då att det är rörigt i skafferiet. Kikar in i vardagsrummet och ser att sambon har somnat i soffan. Varför inte rensa lite i skafferiet och få lite mer ordning där tänker jag och börjar sätta igång med det.
 
 
Efter en stund har min sambo vaknat och kommer ut i köket och frågar vad jag håller på med, vi skulle ju kolla på film! Men han är inte särskilt förvånad då han vet att jag ofta får impulsiva ideér!!
När jag fixat klart i skafferiet och fixat popcorn så sätter vi oss äntligen i soffan och sätter på filmen. Det går några minuter innan jag kommer jag på att jag skulle dricka te! Det var ju det jag skulle göra i köket från början!
Pausar filmen och är på väg ut i köket för att återigen sätta på tekokaren. Men då reser sig min sambo ur soffan och säger att han kan fixa te åt mig så jag inte får en massa nya ideér för då får vi aldrig kolla klart på filmen. Ler och inser att han har rätt!
 
Även om vi får kolla på filmen senare än planerat så blev det ju diskat och städat i skafferiet så det kanske inte är så dumt ändå att låta impulsiviteten ta över ibland. Livet med en som har adhd blir ju i alla fall aldrig tråkigt eller förutsägbart, haha!
 
 
 
Hoppas att ni har haft en bra fredagskväll och hoppas också att ni får en bra helg!
Ta hand om er så hörs vi igen i nästa inlägg/ Kram Bettan
 
 
 

enlitenuddafagel.blogg.se

Bloggen utan filter om Psykisk (O)hälsa och ADHD! Här får ni ta del av mitt liv och min vardag, hur det känns att inte vara som alla andra samt mina egna erfarenheter kring psykisk ohälsa. Målet med bloggen är att ta bort fördomar kring psykisk ohälsa och bidra till en större förståelse för detta ämne! Man måste se hela människan och inte bara vad den har för diagnos!!

RSS 2.0